Nevarebeka1 Hulde emzirdim probiyotik olarak ne kullanıyorsun ? Hatta arada su verdim doktor dedi bana
Haffuse Glsn7581 eger aon zamanlarda karbonhidrat agirliki besleniyorsen ondan da olabilir mukuslu kaka… Bi sure protein agirlikli beslen bakalim takip et…
Haffuse Glsn7581 mukualu kaka alerji baslangici da olabilir, ama kanli mukuslu olmadikca doktorlar alerji drmiyor… Son zamanlarda farkli bisey yedin mi?… Bu arada kac ayliksiniz?.. Anne sutuyle mi besleniyor?..
Glsn7581 Haffuse 4(9gun) aylık anne sütü.balgami vardı göğsünu yumsatinca yuttuğu içinde olabilir.ya da usuttu muhtemelen 😔
Haffuse Glsn7581 kuzum gunde 4 5 kaka yapiyorsa ishal demek, ama 1 ya da 2 ise sorun yok….benim kizim 2 aylik yavrum da ishal ama 1 kez kaka yapiyor, doktor onemli degil dedi… Sen yine bol bol besle, insaAllah kisa surelidir…
Glsn7581 Haffuse dua edin nolur.ailem uzakta .dün dayımın kızıni aradım hastanede çalışıyor.o da sinirimi iyice bozdu.cesit çeşit şeyler yiyosun ondan dedi bana.(belki hatırlarsınız benim eşim kaza geçirmişti evde uzun zamandır).benim çeşit çeşit yiyecek durumum mu var?çok moralim bozuldu.kirmak istemedim kendimi düşürmek de istemedim.evde ne varsa onu tüketiyorum dedim.
Haffuse Glsn7581 aaa hatirladim😅 ay yok yaaa… hic de oyle cesit cesit yemenle alakali degil… Endise etme bi sorum olacagini sanmiyorum kuzum… Bazen olabilir, devami gelmez insaAllah… Bizde de coklu besin alerjisi var🤣 Ah bu kakalardan ne cekiyorum😆
Glsn7581 Haffuse ya bir de bana çeşit çeşit yedin diyor .kendi maaşı kabarık kocası da çalışıyor ya.kabizlik çektiğimiz zaman bana bal kabağı ye.yesil yapraklı sebzeler ye dedi.aradan 2 buçuk ay geçmiş şimdi de böyle diyor
Haffuse Glsn7581 sagok kuzum… Ya cesitli yemede sorun yok… Herzaman yemedigin bisey yemissen belki alerji yapabilir, o d erjen besinse, messla yerfistigi gibi… Ama hep yediginse sorun yoktur insaAllah…takilma, Ve mukus da kan gormedigin surece onemsiz🤗