adrmz54 dndtnll78 bı tur mantar hastalığı diye biliyorum kendiliğinden geçiyor hurafelere inanmayın derim🤣
baloglum_e MihrimahVeAnnesiii aradığım yorum gerçekten biraz mantıklı düşünelim herşeyin bilimsel açıklaması var biz hala nelere inanıyoruz
1Nazende Dilaylaa Bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın cinler hakkında nekadar şey biliyosunuz üstelik müslüman değilsiniz yanlış hatirlamiyorsam
Dilaylaa 1Nazende emin olun olmadığım halde herşeyin doğrusunu biliyorum yanlış hurafeler ile insanların aklını karıştırmıyorum birde olsam ne olurdu 😅 size kötü bir şey yazmadım ayrıca niye alınıyorsunuz, böyle birşeyin mümkün olmadığını bilin yeterli
1Nazende Dilaylaa Bu bizim inancimizla ilgili bişey sizden fikir alicak değiliz.Lekum dinukum ve liye din.
Dilaylaa 1Nazende noldu Sureyi Arapça yazınca bana laf mı soktun sen 😅 Müslüman olmayınca bilgimiz olmuyor mu :) ben işte dini bu şekilde kullanmam ama sen kullanırsın. Bir espriye bile alet edebilirsin.
1Nazende AnnaKurt Diğer inanışlarda da vardır belki ama benim takildigim nokta cinler insanlarla evlenmez,musallat olmaz gibi denen şeyler için demiştim.Cunku dinimizde var böyle şeyler hatta bu konularla bizzat ilgilenen hocalar var bilirsiniz
_atesbocegi_ dndtnll78 merak ettim internetten baktım şu çıktı … Şunu diyebiliriz: Sabah uyanınca elde kına lekesi görmek Allah’ın varlığının delillerindendir. Ruh uyurken vücuttan ayrılır ve farklı alemlerde gezer oralardan bu lekeleri alır. Bu durumda kişi sevinmelidir..
Dilaylaa 1Nazende postta yaşanan olayın bir açıklaması var ve bunu herkes yapmış zaten. Yine aynı olaya yapılan yine cahilce bir yorum vardı bende espri nihayetinde yazdım. Size yazmadım zaten.
AnnaKurt 1Nazende Bunların hepsi Kuranı Kerim de açık açık ayrıntılı şekilde anlatılmış zaten. Sen Müslümanlıga bağlamışsın olayı ama tevrat ve İncilde de gayet cinlerin musallat olacağı anlatılıyor. Yani Müslüman değil damgası çok saçma. Burda ki konuya gelirsek evet bu bir mantar. Cinler gelip kına falan yakmiyo. Kaç tane lohusa okuyor bunları insanları korkutmayin
1Nazende Dilaylaa Espiri diye dalga gectigin konu dinle alakalı birşey.Espiri yapmamışsin dalga geçmişsin.
Ekim-4 dndtnll78 bir çeşit mantar mış ben hamileyken olmuştu farklı bi çiçeğe dokunduğum için olmuş olabilir demişti doktor kendiliğinden geçti
1Nazende AnnaKurt Benim anlatmaya çalıştığım şey çok baskaydi sen farklı yerden tuttun konuyu gidiyorsun neyse uzatmicam
bebeksibiriyim dndtnll78 kendimi bildim bileli küçüklüğümden beri yaşıyorum bu durumu.o kadar çok araştırdım ki her kafadan farklı bir ses çıkıyor asla doğrusunu bulamadım.hocaya bile gittik.çok ilimli bir kadına sormuşlardı cinlerin kına gecesine gidiyomuşum kfhdjdjd😂
Dilaylaa 1Nazende dalga geçtiğim şey cahillik din değil. Asla öyle biri değilim burada çoğu kullanıcı bilir eski bir üyeyim ve böyle konular ile asla dalga geçmem. Siz tanımadan beni eleştirmek için yer arıyormuşsunuz bulmuşsunuz kendinizce.
Dilaylaa 1Nazende sırf Müslüman değilim diye din ile dalga geçen saygısız din düşmanı bir insan gibi kafanızda kurmayın yani.