amansallagitsin Merhaba 5 aylik bebegim daha 4 aylikken filan basladi goz dalmasi lakin bugun ve dun daha bi farkedilir oldu normal mi bu durum sizde oldu mu doktora sordunuz mu kontrolu var yakin zamanda sorcak lakin simdiden fikirlerinizi almak istedim
amansallagitsin simiyyy seslendigimde tepki vermiyor ancak ellimle gozune dogru gelince tepki veriyor
simiyyy amansallagitsin ben epilepsi şüphesiyle doktora görürdüğümde doktor bebekler bazen eğilepsiden şüphe ettirecek hareketler yapabiliyor demişti. Benim kızımdada vardı çok sık göz dalması ama 10. Aydayız geçti. İçinizin rahat olması adına nörolojş doktoruna götürün isterseniz
amansallagitsin simiyyy tesekkur ederim cocok doktory degul cocok norolojisine mi getirmem gerekir baska belirti var miydi sizde yoksa sadece goz dalmasi mi vardi
simiyyy amansallagitsin yok direk nörolojiyw götüremiyorsunuz devlet hastanesinde. Önce çocuk doktoru dinliyor sonra nöroloji randevuyu size açıyor siz randevu alıyorsunuz. Özel hastaneler bilmşyorum
amansallagitsin sahinylz evet gecti cok sukur genelde uykusu geldiginde yada yeni uyandiginda yaparmis birde o aylarda genelde oluyormus ancak daldiginda tepki vermezse doktora goturmek gerekirmis bnm doktorum ole durumda video alirsan net sonuc elde ederiz demisti