Nazliiiii 2 aylık bebeğinizin beslenme rutini hakkında bilgi verir misiniz? Kaç saatte bir besliyorsunuz? Meme veya mama olarak nasıl ilerliyorsunuz?
Kabarik Nazliiiii gunduz 1.30 saatte oldugu da oluyor ( gazdan dolayi cok huysuz oluyor meme istiyor) 2 saat olduguda ama gece 3 saate emdigi de oluyor. Yani gunduz kisa gece uzun. Sadece anne sutu bu arada
Umrnkrhn Nazliiiii benim kızım kolik ne zaman ne yapacağı belli olmuyor yeterli besleniyor ve sıkıntısı yoksa 2,3 saat meme istemiyor. Şuan sadece anne sutu veriyorum insallah bu şekilde de devam eder
Elif0992 Nazliiiii gündüz 2 3 saatte bir emziriyorum gece 11 12 gibi uyuyor 4 te 5 te uyanıyor uyandığında emziriyorum
dzafer Ben gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emziriyordum. Anne sütü veriyordum ama sağdığımda 30 40cc çıkıyordu.
Nlngucluel Nazliiiii mama ve anne sütü veriyorum gündüz hiç saatımız yok sürekli gece 3 saatte bir 73 günlük
Lavanta35_ Anne sütüyle besliyorum o ne zaman isterse o zaman veriyorum. Çok sık emziriyorum gerçekten bazen yarım saatte bazen 15dk da bir bazen saat başı geceleri 2 3 saati buluyor ama uyuyana kadar baya emiyor bayan obur ♥️