Furkaninannesi Bebegim 2 ,ay 19 gunluk arkadan kafasının sol tarsfı sağ tarsfından daha ilerde. Bunu surekli dol tarafına yatırarak düzeltebilir myim acaba
Baakpnr- Furkaninannesi ya benimki de öyle hep sağına yatıyor orası hafif daha düz 😀 kafası kırılacağını bilse dönmüyor diğer tarafta
Sogancik Furkaninannesi tak anlayamadım canım yanlara doğru mu daha önde? Hep aynı tarafa yatirmamaya çalış. Yoksa bir taraf duzlesir. Geç kalmış sayılmazsın. Kafa daha tam şeklini almadı zaten.
Leylacq Furkaninannesi hep sağa ve ortaya da yatırır sadece diğer taraf değil bence. Bizimde uzundu hep sağ sol orta yapa yap düzeldi
Esra977 Furkaninannesi benimde kızım 19 günlük, onunda kafasında yamukluk var. Telaş edilecek bir durum yok. Merak etmeyin 3 4 aya geçer
Furkaninannesi Sogancik yok canım yanlara doğru değil kafasının arkasından bakınca sağ taraf içe çökmüş gibi düz sol taraf tümsek yani o tümsek olan yer olması gereken aalında ben hep sağa yatıeınca orası düzleşti gibi. Asla diğer taraflara dönmek istemiyor nasıl dengeliyicem blimiyorum
Furkaninannesi Sogancik yok canım yanlara doğru değil kafasının arkasından bakınca sağ taraf içe çökmüş gibi düz sol taraf tümsek yani o tümsek olan yer olması gereken aalında ben hep sağa yatıeınca orası düzleşti gibi. Asla diğer taraflara dönmek istemiyor nasıl dengeliyicem blimiyorum
Iremaltnr Leylacq uzun derken bizimde öne doğru uzun geliyor gibi sağa sola yatırarak düzelir mi ki duzeldimi sizin acaba ?
Sogancik Furkaninannesi o aylarda Kızım da hep sola yatardı. O kadar tan cevirirdi ki başını kopacak gibi neredeyse. Sağı sevmezdi. Şu an 5 aylık her iki yöne de yatıyor. Sen elinden geleni yap. O zamanla yine sağ sol yatmasını öğrenecek ☺️