Zeynebinannes Kızım 7 ay 24 günlük yürütecine tutunup kalkıp tutunarak gidiyor aynı şekilde kanepeye de 😅 bebekleri bu şekilde olan anneler bebekleriniz tamamen ne zaman yürüdü
Jeatimo Zeynebinannes bebeğim daha 3 aylık ama ben 7 aylıkken desteksiz yürümeye başlamışım baba benzer inşallah 😂
ArdicEge Zeynebinannes 10 aylık desteksiz 10 saniye ayakta durabiliyor 4-5 adım atıyor. Bu ayın icinde yürür diye düsünüyoruz. Benimde bebegim 7 bucuk 8 aylıkken koltuk kenarına tutunup yürüyordu, yani sıralıyordu.
bayankitapkurdu Zeynebinannes 9 aylıkken sıralıyordu ama asla desteksiz yürümek istemiyordu. Özellikle dışarıda asla ellerimizi bırakmıyordu. 13.ayda dışarda anca yürümeye başladı
ArdicEge Saremmbugra ilgincmis. Dünya rekorlar kitabında en erken yürüyen bebek bile 6 aylık oda uzun süreli değil.
Ezgiarda Zeynebinannes 10 11 ay gibi yurur buyuk ihtimal bizim oyle oldu 7 aydan beri tutunup kalkti siraladi
NurCum 10.5 aylıkken kesin net yürür ben size diyim benimde oğlum koltuklarda sandalyede yada aktivite masasında onu yapardı erken yürüdü
otose_san Zeynebinannes 6 aylıkken emekledi büyük kızım, 2 hafta sonra tutunup sıralıyordu. 9 aya girdiğinde tam anlamıyla bağımsız yürüdü. Küçük kızımda 7 aylıkken emekledi, 9 aylıkken sıraladı ve 10 aylıkken bağımsız yürüdü
Zeynebinannes Hepinize teşekkür ederim cevaplar için ☺️10-11 aylık yürüyecek büyük ihtimalle verdiğiniz cevaplara istinaden 🤗 baya heyecanlıyım bu konuda 🥰
Gzmkr 8 aylıkken emeklesi, 9 aylık sıralamaya başladı, 10 aylıkken yürüyordu. Şu an 11 aylık koşuyor😊