balgokcem Merhaba kızlar infatrini mama hakkında bilgisi olan varmı. Doktorum gelişim geriliğinden dolayı verdi. Faydasını görenler varmı ya da görmeyenler umutlandırdı baya beni bu mama.
Smshgg balgokcem ben kullandım gayet faydasını gördüm emziriyordum sütüm yetersiz geliyordu birde bu mamadan içiyordu hemen kilosu farketti toparlandı. Diğer mamalara göre daha besleyici bir mama .ama kokusu balık korkuyor hiç sevmezdim kokusunu 😁
Duygu26 balgokcem merhaba bizde kullanıyoruz kırk tane bi bitirdik şimdi 60 tane yine başladık bebelac gold la karıştırıyorum ben yarı yarıya koymamı söyledi doktorumuz pramütüre bebeğim bu mama sayesinde toparlandı şükür 🙏🏻
Zeynephilalll balgokcem bebeğiniz kaç aylık kaç kilo kaç cm acaba ? Bide özel hastanede mi yazdılar devlette mi
balgokcem Smshgg Ya öylemi çok sevindim inşallah bizede yarar hangi mamayı denediysek yaramadı siz günde kaç şişe kullaniyordunuz sorun olmazsa sorabilir miyim bunları Yok kız kokusu tadı felan güzel 😄Diğer alerji mamalarını denedigimiz için bu bana çok iyi geldi
Smshgg balgokcem Valla ben hiç sevemedim kokusunu 😁 kızım severdi ama şükür iyi geldi ona. Doktor günde bir şişeyi üç seferde vermemi söylemişti bende öyle yaptım. Açtıktan sonra buzdolabında bekletiyordum.
balgokcem Smshgg Onlar sevsin önemli olan o zaten biz sevmesekte olur 😄 Banada günde 1 şişe dedi bende açılan şişeyi buzdolabında saklıyorum. Diğer açılmayanları dolaba koymaya gerek varmı peki. Havalar gittikçe sıcak oluyor
Smshgg balgokcem Benim kilerim var güneş görmeyen bir yerde ben oraya koyuyordum açılmayanlari buzdolabına koymaya gerek yok demişti doktor bende kilere koyuyordum. Sizinde varsa öyle bir yeriniz iyi olur ama eviniz çok sıcak oluyorsa her ihtimale karşı buzdolabında bekletinnbence 😊
balgokcem Erv Çok seviniyorum böyle işe yaradığını duyunca. Ümit oldu teşekkür ederim yazdığınız için İnşallah bizdede işe yarar peki ne kadar sürede işe yaradı ne kadar kilo aldırdı hatırlıyorsaniz tabi
Melek43255 Erv merhaba bu mamayı kullanmadan önce kilo aliminiz kaçtı ayda bu mamadan sonra ne kdr oldu ve günde kaç tane kullandnz
Erv balgokcem cnm 5 ay 13 gunlukken baslatti 5180 gramdi 5 ay 25 gunlukken kontrole gittik 5600 falan cikti
balgokcem Duygu26 Maşallah miniğe canım çok teşekkür ederim yazdığın için yazan kişiler hep olumlu şeyler dediler inşallah bizde faydasını görürüz kısa süredemi faydasını gördünüz
balgokcem Smshgg Çok sıcak olmuyor evim ama havalar dahada kızınca buzdolabında muhafaza ederim. Çok teşekkür ederim canım 🥰
Erv Erv daha sonra 6 aylikken gene gittik az almisti ama o sira mamayi az ictigi icindi 5700 cikti sonra vermeye calistim tam aradan 14 gun gecti 6370 gramdi
balgokcem Zeynephilalll 5 aylıkken gittim canım 5600 dü kilosu şuan 5 buçuk aylığız hala 5600 onun için yazdı doktorum ilerlemiyor kilosu özele gidiyorum ben Medicana hastanesi rapor yazıyor uygun görürse doktor o raporla eczaneden alıyoruz Boyuda 60 cm dedi doktorum
Zeynephilalll Benim bebeğim 11 buçuk aylık 8400 kilosu doktor sınırda dedi yazabilirim dedi götürcez bu hafta ama devlette bi kaç doktor sonrası rapor çıkıyormuş ama özelde tek doktor yazıyormuş eczacı öyle dedi
balgokcem Zeynephilalll Onu tam olarak bilmiyorum ama uygun gördüğü takdirde yazıyorlar benim doktorum öyle yaptı Bu arada 4 aylıkken de kilosu 5300 dü 1 ayda sadece 300 gram sonraki 15 günde hiç almadı kilo. Ve ek gıda verdiğim halde
Erv Zeynephilalll ewet oyle iki gune rapor cikti bizim ama bize rapor cikana kadar bi kac mams verdi rapor cikinca tamamini verdi