birkizbirerkekannesii 1 aylık bebeğim altını her açmamda çiş yapar gibi kaka yapıyo üstüm başım her seferinde batıyo.normalmi acaba yoksa ishalmi? ne yapmam lazım yardım edermisiniz
Glsn7581 birkizbirerkekannesii bebeklerle aslında doğduğundan beri tuvalet iletişimi kurabilirmisiz altını açar açmaz tuvalet yapmaları beze yapmak istememelerinden.bezebyapinca huzursuz olup memede kendini geri attığına bile şahid olursun.atacağim videoyu izle.bu sayede hem gazla tuvalet atacak daha da rahatlayacak
Glsn7581 birkizbirerkekannesii bunu yapıp altıncı ayda bezi bırakan anneler var deneyin geri dönüş yapın.
Glsn7581 birkizbirerkekannesii soruyu iyi anlamamisim canım çok mu sulu bir de 7 kere falan mı yapıyor.
birkizbirerkekannesii Glsn7581 hiç böyle bi cevap beklemiyodum çok şaşırdım aynı benim bebeğimi anlatıyo😳
birkizbirerkekannesii Glsn7581 bildiğin çiş yapar gibi yapıyo fışkırıyo resmen en fazla 3 4 kere yapıyo
Seymagil birkizbirerkekannesii yeni dogan bebeklerde günde dört beş defa yapıldığında normal diyen doktor da var fazla diyen doktor da var o sebeple aylık kontrole gittiğinizde doktora sorun isterseniz🙏