Ayse91 İyi günler hanımlar Hangi mama sizce ? Hipp teneke kullanıyorum ama kızım kusuyor ve gazıda var . Değiştirmeyi düşünüyorum ama kararsızım
Essgul Ayse91 bende hipp kullanıp hata yapmışım felaket gaz yapıyor şuan evolvia kullanıyoruz rahatladık
Asyabebek1 Ayse91 sma optipro ve Aptamil öneririm. Dönüşümlü kullandım, bebegim dokuz aylik. İlk zamanlar Aptamil, son zamanlarda sma kullandik
gulay-34 Ayse91 ben hipp veriyorum arada ne zaman versem arkasından baya iyi gaz çıkarıyor kusma bizde pek yok
cileklisakiz Ayse91 kusmasının sebebi gazının çok olması olabilirmi ? Biz acillik oldu kusma şikayetinden dolayı doktor bağırsaklardaki gaz mideye baskı yaptığı için kusuyor demişti ve bende hipp organıc combotik kullanıyordum mamadan memnundum
cileklisakiz Ayse91 o zaman mama kaynaklı olabilir doktorum şuan kullandığın mama gaz yaparsa sma optiproyu al demişti
AyzaLivam26 Ayse91 golden goat kullanıyorum canım bende keçi sütlü diğer mamalara göre fiyatı biraz yüksek ama hem kilo hem boy açısından çok faydasını gördüm
Ayse91 AyzaLivam26 https://gidadedektifi.com/2017/08/02/devam-sutleri-incelememizle-ilgili-genel-degerlendirme/
Ayse91 Şimdi buldum bu sayfayı Ayse91 şuan piyasadaki en pahalı devam sütü hipp teneke ama bu sayfadan sonra şoka girdim acaba gerçek olabilir mi ?
AyzaLivam26 Ayse91 bana önerilen bu bebeğin gelişimi açısından gayet iyi geldi bize 2720 ile doğum yaptım ben
Ayse91 AyzaLivam26 sen baby goatı 150 nerden alıyorsun e bebekte 400 gr 80 tl özelmi dediğin mama ben göremedim
Prensesmasal3434 Ayse91 hipp kullanırken gaz sorununu bizde yaşadık aptamilde aynısı yaptı şuan bebelac gold deniyorum gaz sorumumuz bitmedi ama azaldı