Brcunr111 Sorunlardan dolayı anne sütü almayan bebeğin 20 gunluk 3 saatte bir 60 cc beslenmesi uygun mudur fazla mı süre veya mama miktarı?
Elifkskl Brcunr111 oğlum 6 aylık 3 saat de bir besleniyor sizin için uzun bir süre 2 saate düşürün 30 cc yeterli midesi şuan kiraz kadar fazla dıyurmanızq gerek yok o ay da bir de doyduklarını anlamıyorlar sürekli istiyorlar
Brcunr111 Baakpnr- çok sagolun 😍 60a ne zaman çıkarayım çok bilgisizim. Doktor anne sütü de anne sütü diyor yok işte yoook cildircam kafayı yemek uzereyim
Baakpnr- Brcunr111 al sen emzir de 😀 benim de olmadı hiç sütüm ne yapayım yani 🤣aslında ona bebeğin karar verir kuzum doymaz ağlar uyumaz . Zaten anlarsın sen de 🥰 ilave edersin en fazla , fazlasını kusar 🥰
Elifkskl Brcunr111 korkma midesi henüz çok küçük çok vermene gerek yok 30 yeterli 1 bucuk aylık olunca 60 vermeye devam edersin
Bahar8686 Elifkskl doymazsa kendini belli eder, parmağınızı kıvırıp ağzına götürünce emme refleksi ile cevap veriyorsa doymamistir. fazlası da rahatsız eder midesini, gaz yapar bu sefer.
Elifkskl Brcunr111 rica ederim canm saati de 2 saate düşür bu sefer aç kalmaz ay sonu kilosuna göre doktor söylüyor zaten ne kadar ve ne süre de vermen gerektiğini ama şuan böyle gayet iyi 😊
Brcunr111 Elifkskl çok bilinçsizim yalnızım bir de ne eşim ne başkası. 😔 doymuyor gibi geliyordu ama tereddutteydim 60 fazla diye 30a düşüreyim ben haklisiniz
Bahar8686 Brcunr111 sormaktan çekinmeyin, bilinçsizlikten değil bilgisizlikten, ki her şey öğrenilir korkmayın.