Senisevmeseydimaskotederdim Canlar postegroya nasıl girebilirim yada başka yöntem bilen var mı?İnstagram gizli profile nasıl bakabilirim
Katya Senisevmeseydimaskotederdim nasıl yani gizli profile girip fotoğrafları görebiliyor musunuz ? E benım neden gizli o zaman herkes görebiliyorsa?
yiyidom Evet whozi uygulaması var postegro gibi daha güzel bakabilirsiniz uygulama görselinde büyü yapan adam gibi bişey var
FHKK Eylusunannesiii bende indirdim ama korkuyorum kullanamaya daha önce hesabım çalındı böyle uygulama yüzünden 🤦🏻♀️
Woman35 FHKK kız denedim de 50 takipçi olması lazımmış ben fake hesaptan denedim 🤣🤣🤣 ama gmailden bildirim geldi iphone den yeni giriş diye iphone kullanmıyorum giriş yapmadı hesaba zaten ama anlam veremediğim gibi güvenemedim de 😅
Duyghu35 Bu tür programların hepsi bilgilerimizi çalar. Zararlı yazılımlardır telefona virüs bile girebilir. Değmez
Senisevmeseydimaskotederdim Duyghu35 fake hesapla girince sorun olmuyo ben bu konularda bilgiliyim ama kaldırmışlar işte :/
Senisevmeseydimaskotederdim Katya bencede olmaması gerekiyo ama maalesef görülüyo.benim işim çok farklı kayıplara karışan borçlumuz var onun adresini çözmeye çalışıyorum buldum profilini ama girmedi herkesinki açılmıyo zaten