Demetanne Kızlar yeğenim dün doğdu bu akşam 9 fan beri altını alıyorum hiç çiş yoktu bu saate kadar normal mi saat 4 buçuk şuan da 7,8 saat oldu
Eymenefe24 Demetanne 6 ay öncede ben doğum yaptım oğlumun bezini sabah 6 gibi tutmuştum akşam 6 oldu 7 oldu hiç yapmamş doktora götürdüm açlıktan demişti yani sık sık emzirilsin bebek
Bebegimm1 Demetanne bebek doymuyor buyuk ihtimal ama bu saate kadar yapmasi gerekirdi sutu yoksa gelene kadar mama versin sarilik olmasin bebek
Woman35 Woman35 aklıma gelen bu oldu çünkü bebeğin doyduğunu anlamak için günde 4 5 kez çişli bez almanız lazım denilir eğer herhangi bir sorun yoksa aklıma bu geldi siz doktora bi gidin bence yinede
Woman35 Demetanne ilk günler fazla gelmeyebilir boza içsin bol bol 2.5 3 litre su içsin helva yesin bulgur pilavı yesin Allah korusun sarılık olmasın ama doktorada gitsin bi
Woman35 Demetanne muhakkak yarım saatte bir ya da 1- 1.5 saatte bir emzirsin 2 saati bulmamaya çalışsın bi göğüsü 15 20 dakika emzirsin hemen ardından diğer göğüsü emzirsin mesela en son sağ göğüsü mü emzirdi yarım saat ya da 1 saat sonra tekrar sağ göğüsü emzirip diğer göğüse geçsin muhakka ger emzirmede iki memeyi de emsin bebiş memeyi de C şeklinde tutun süt akışı için ve bebeğin rahat emebilmesi için
Divayorgun Demetanne bebek aç kalmış büyük ihtimal. Çiş yapmamaya devam ederse dr a gidin derim mama başlatır ya da annesinimi yeterince ememiyor bakarlar