Ballibademin_21 Kızlar kayinvalidenize gittiğiniz de yatılı kaliyorsaniz nasıl giyiniyorsunuz yani benim kazaklarım hep kalça üstü olduğu için rahat edemiyorum.Hem spor hem rahat olayım istiyorum ama bir türlü olmuyor
Fenty Ballibademin_21 Ferace giyiyorum canım ben yatana kadar yatınca da normal pijama giyip sabah yine ferace. Evde erkek olursa bu şekilde olmazsa normal giyiyorum kayınvalidemin yanında.
KahveliVera Ballibademin_21 boydan elbise en rahatı siyah ferace tarzi bi kaç elbisem var onlari giyinirim siyah çok göze çarpmasin dite lacivertte aldim koyu yesil fln
annelikhalii Ballibademin_21 kazaklarınız hep kalça ustu ve tesetturlumusunuz yani yalnis anlamayin disarida ne giyiyorsunuz kazaklar kisaysa
Ballibademin_21 annelikhalii kapalılar evlerinde tunikle gezmiyor canım hani bilmiyosundir belki normal kazak tişört eşofman takılıyorlar hali ile bı yere gidince yatılı tedariksiz oluyorum
annelikhalii Ballibademin_21 kadının hic uzun kazağı yokmuş eğer tesetturluysen başka bi yerde kalma olasiligini düşünüp uzun kazakda alması gerekir birde illaki kazak midir şart olan hiç uzun bir şeyi olmazmi insanin ferace yada ince uzun penye tunik yada ceketler ?