yusufmertmom Att Büşra , kendisinin 13 aylık kızı varmış. Terkedilmiş bebek vakasına gidiyor ve bebeği doyuruyor süt annesi olmuş. Daha minicik bir bebek yaa nasıl kıyıp insanlar sokağa bırakıyor 🥹 nice insan evlat sahibi olmak için bu kadar uğraşırken 🥹 Allah ıslah etsin onları https://www.instagram.com/reel/Cb0v7T4rK5z/?utm_medium=copy_link
Yagmuraydnn yusufmertmom bahtı kaderi güzel olsun yavrumun.. bu videoyu görünce çok ağladım . Şu an Çok sinirliyim ağır konuşacağım çiftleşirken iyiydi demi? zevk alırken iyiydi, yaparken iyiydi .. hangi vicdana sığar el kadar bebeği terk etmek!
Tortilla_ yusufmertmom Ayyy evet o videoyu gördüm 😢 Allah razı olsun hemşireden. Birde öyle güzel annem diyordu sanki kendi evladı gibi öyle içten ve candan. Tek üzüldüğüm çocuk yurduna gitmesi. Keşke o hemşire de kalabilmiş olsaydi 🥺 Tabi hemşire de istemiştir ama imkanlar yeterli miydi Bilmiyorum
Brcklc yusufmertmom biraz önce okuyup ağladım ne denir bilmiyorum nasıl bir vicdansizlik bu.bazen diyorum çok imkanım olsa maddi ve manevi bütün böyle çocukları alıp ben evlat edinsem benim olsalar diye can atıyorum….öyle tatlı öyle masum güzellerki Allah’ım hepsini korusun.belki ateşi cikicak belki çok aglicak belki belkiiiiiii …..aklım hep onda
Melisammmmmm yusufmertmom Şuan kızımı emzirirken ağlayarak izledim 😢keşke her bebek merhamet ve sevginin olduğu bir evde doğsa😢Allah bu ramazan ayının suyu hürmetine böyle zalimleri kahretsin
yusufmertmom Tortilla_ evlat edinmek o kadar kolay olmuyor ki , kim bilir belki kendi durumları da müsait değildir
kitapkurdubebeninanasi yusufmertmom çok duygulandim Allah bin kere razi olsun o anneden… O minicik yavruyu sokaga atani da Allah bildigi gibi yapsin çok üzüldüm ne çok isteyenler var Rabbim böylelerine değil gerçekten isteyenlere nasip etsin insallah
Arsima19 yusufmertmom olmasi için 4 sene bekledigim canim kızım koynumda yatarken bu videoyu ağlayarak izledim. Keşke layık olan anne baba olsa
Hilalderin yusufmertmom bugun haberlerde gordum o kadar agladim ki .Bebegin yuzunu haberlerde gostermiyorlardi ama simdi bu videoda gorunce kendi kizima benzettim .Benim kizimda 3. Ayin icinde bu bebek gibi. Yavrum saatlerce aç kalmis .Att saglik calisanini saatlerce emmiş.Haberde bu sekilde deyince hemen gittim kizımi alip emzirdim uyuyordu cunku.Allah yardimcisi olsun bebegin umarim guzel bir aile evlatlik alir😪😪
yusufmertmom https://instagram.com/stories/bayan_mutuslu/2807744093162645382?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=copy_link Burda da yazdıkları mektup var Nisa Mihriban için ❤️
Noname21 yusufmertmom videodaki attyi tanıyorum çok eskiden beri merhametli biri olarak görüyorum ama böyle şeyleri duyurmayi seviyor. Yaptığı bir iyilik evet ama o çocuğun yüzü nü o şekilde ekranda görmek istemezdim keşke gorunmeseydi . Sonuçta büyüyecek o da Keşke sadece haberi verilseydi.