Sincappp Kızım 3 ay 18 günlük sürekli başını kaldırıp etrafa bakmaya kalkmaya çalışıyor gün içinde kesinlikle yatmak istemiyor hep oturmak kucakta olmak istiyor. Bu normal mi. Çok az oturtuyorum ama erken mi daha bilemedim. Oturunca çok mutlu oluyor. Bu ayda olan anneler sizde durumlar nasıl.
Mihrimahim16 Sincappp Benim kızım oturmak için ağlıyordu doktor oturt birşey olmaz dedi oturttuk birşeyde olmadı…
NilSare Sincappp Bizde de durum aynı ana kucağı,bebek arabası falan onlardan da poposunu hoplatarak kendini aşağı doğru ittiriyor .Kucakta olsun oturup etrafa bakınsın,ayakta gezdirelim bunları istiyor. Kesif meselesi sanırım.
Pentate Sincappp aynı benimki hala yatmaktan nefret ediyor 2 dakikadan fazla yatmıyot 6 aylık oldum hep kucakta hep dik😂
pingupingu9 Benim bebeğim 3 ay 4 günlük doğduğundan beri öyle bu arada camdan bakmaya alıştı, bakınca susuyor:) sanırım normal çünkü çevrelerini keşfediyorlar bu dönem.
Sincappp pingupingu9 iki gündür bende balkona çıkarıyorum halinden gayet memnun.☺️ Ama eşimle benim dikkatimizi çeken çok kalkma çabası var mesela beşiğinde uyanıyor hemen kafasını kaldırıp kalkmaya niyetleniyor yada kucağımdan koltuğa bıraksam hemen arkamdan gelecek gibi bir tepkisi var.☺️ Eşimle şaka konusu oldu bu hatta kızım da geliyor arkandan diyor ben odadan çıkacakken☺️
Sincappp Mihrimahim16 Hımm kaçıncı ayda emeklemeye yada ay olarak ne kadar bilmiyorum ama yürümeye başladı peki yada başladı mı.☺️
mummy Sincappp kızım 5.5 aylıkken oturdu 8 aylık emekliyor ve sıralamaya başladı ne zaman yürür bilmiyorum şu an 8.5 aylık
Huyuksel 3 aylığız bziimde durumlar aynı sürekli ayakta durmak istiyor uyumak istemiyor huysuzlanıyor emmiyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım 🤷♀️