serebro Oğlum 23 aylık. Anne sütü alıyordu bıraktık gece beslenmesi vs yok uyumadan önce ari mama yada herobaby vs yapıyorum. Siz neler veriyorsunuz? Ne zamana kadar böyle devam edecek yani uyumadan 1 saat önce beslenme durumu? Tok olduğundan emin olmak istiyorum çünkü gece beslenmiyor sutten kestiğimden beri.
Lilav21 serebro ascianne’den muhallebi aldım onu yapıp veriyorum,arı ve heronun içerikleri o kadar berbat ki 😧 doktorumuz sadece hipp önermişti.İrmikli mamalarda yapıp veriyorum
Fenty serebro Normal yemeğini yediriyorum ben 2 saat sonrada uyuyor. Bence dediğiniz şeylere gerek yok.
Ccansuu serebro 22 aylıkken kestim kızımı hiç uyumadan önce bişey verme ihtiyacı duymadım zaten uyumadan önce uykuya dalana kadar çok az emiyor 7 gibi yemek yiyor 8.30 gibi bi muz yer 10 gibi de uyuyor
Senemmm11 serebro saat 7 gibi akşam yemeğini yiyor. 10 buçukta da uyuyor. Sadece uyumadan önce ballı süt verip yatırıyorum başka bişey yiyip içmiyor
serebro Fenty 7.30 8 gibi yemek yiyiyor ama uyuması 12yi buluyor ya maalesef bu ara dis çıkarıyor sanırım yine o yüzden mecbur hissediyorum açmış gibi
Miyonunannesi serebro canım hiç ekstra bişeye gerek yok en son yemekten sonra belki meyve tarzı verebılırsın yeterli ben kızım yasında önce bile uyku oncesı hıc bısey yedirmedim suan 20 aylık gece beslenmesıde yok zaten mide rahatszlklarına diş çürükleşrne neddn oluyo fazlaca onunda artık vucudu onu gece boyunca acıktrmayacak değerlere sahip
serebro Fenty 10 gibi yedi 12de uyudu bu akşam 🙄 Mamayi kesip sadece biraz meyve tabağı gibi birsey tok tutar mi sabaha kadar
Senemmm11 serebro geç saatte meyve olmaz da süt olur. Geç saatte meyve yenince vücuda direkt şeker olarak geçiyor. Meyvesini sabahtan yemeli. Uyumadan önce ılık ballı süt yaparsanız bir bardak kadar hem rahat hemde tok uyur
SelimeliS serebro 1 degilde uyumadan 2 saat önce yeme icme olayını bırakmalısınız meyve vs verebilirsiniz veya corba icirebilirsiniz ben hic bu tarz mamalar vermedim açıkçası. Meyveli yulaf lapasi falan yapabilirsiniz aklima bunlar geldi
serebro SelimeliS bende bu zamana kadar vermemiştim ama sutten geçince gece beslenmesi de kesilince icim rahat etmiyor ne versem diye mama yada bazen atistirmalik birseyler yiyor
SelimeliS serebro anlıyorum sizi bende 23 aylikken sütten kesmiştim insan acıkır mı acaba gece diye düşünüyor ama aslinda benim isime gelmisti sabah acıkmış olarak uyandigi icin daha verimli kahvaltisini yapmaya başladı 😊
SelimeliS Senemmm11 sütünde reflüye sebep olabilecegini söylüyor doktorlar yatmaya yakın icildiginde yani 🙁
Ssssraa Senemmm11 tam tersi sütün de içerisinde ki laktozdan dolayı sindirilmesi zordur ve içip yatıldığında rahatsızlık verir
serebro Senemmm11 süt içer ama o da yarım bardağı gecmez.. Ki süt de iyi değil diyorlar herkes birsey diyor insan tükeniyor bir süre sonra. Süt kansızlık ve hazımsızlık mamalar koru icerik vs denilince 🙈
serebro SelimeliS aslında düşününce evet gece uyumadan önce beslenince sabah kahvaltı olayı bu ara sekteye uğradı😊 2 lokma da doydum diyip gidiyor.
Ssssraa Uykudan 1 buçuk saat önce(minimum) beslenmesini, mümkün değilse de ağır beslenmesini kesiyorum. Bence bu yaşta zaten gerek yok, akşam yemeğini yesin en fazla yoğurt meyve vs yeterli olacaktır
serebro Ssssraa işte bende emin olamıyorum yemeli mi yememeli yerse ne yemeli…. Yoğurt meyve tabağı vs deneyeceğim.
kahvekokusuu serebro ben uyuadan önce birsey vermiyorum aksam yemeginden 2 saat sonra uyuyor ama olur da aksam yemegini erken yediysek veya uykuya gec kaldiysa irmikli biseyler yapip veriyorum
serebro kahvekokusuu 19.30 gibi yemek yeriz uyuması bazen 22.00 bazen 00.00 bile buluyor bu ara ne yazık ki uykuya direnme var. Öyle olunca gece beslenmesi anne sutu de olmayınca insan huzursuz oluyor.