Benim kızçem memede uyuyodu 11 bucuk aylik. Gogsum cok kotu yara oldu 2 aydir falan yarıldı sisti iltihaplandi vs emziriyodum yine ama son 20 gundur falan her emzirme sonrası kanıyodu ve artık acısı cogaldi emziremiyodum acıdan canım gidiyodu canim dayanmiyodu. Iyilessin diye emzirmedim 1 hafta. 1 hafta icinde ara ara verdm unutmasn diye tabi kısa kısa emzirdim unutmasin diye cunku memeden kesmek istemedim. Her neyse 1 hafta icinde memede uyuyamiyo diye 2 3 gun cok zorlandim agliyodu uyumuyodu evin icinde kucakta gezdirerek aglaya aglaya uykuya daldi. Anam simdi kucaga alisti😂😂😂😂 benim meme iyilesti gene emiyo ama simdi memede uyumuyo gezerek uyuyo 2 dis patlamak uzere ve gece 3683747383837 kere kalkiyo😂 yarm saatte bir uyaniyo kucakta gezmeden uyumuyo . Kucakta geri uyuyo besige birakinca bas bas agliyo 😂 Attan inip esseege bindim resmen memede uyuyo diye isyan ederken memede uyumanin gozunu seveyim dedim😂 simdi napcam ben nasil uyutcam bu cocugu gezerek cok sknti bende bel boyun bacak kalmadi sabaha kadar geziyom 😂 eşimide istemiyo benim omzuma gelince yatiyo eşimde uyumuyo oda gezdiriyo ama onda olmuyo😂 napcam ben ya nasil uyutcam nasil alistircam yeni bi uyku uyuma stiline beynim error resmen 😂 bi akil verin kucakta gezereken uyutan analar varmi nasil biraktircam bu aliskanligi