Devushka Kızım 72 günlük sadece sol göğsümü emiyor sağ göğsüme gelince çığlık çığlığa ağlıyor sağ göğsüm morardı artık davul gbi oldu resmen sok göğsüm bomboş doymuyoda sanırım napcam varmı başına gelen 😭
Glitter Devushka sicak dus alip elinizle sagin. Bebeginiz duzenli emmiyorsa tadi degismis olabilir. O memede sutu arttirmak icin saat basi elle sagim yapin gunduzleri, gece de 2 saatte bir. Kesinlikle aksatmadan. 3-4 sagimdan sonra yine memeyi teklif edin
Kavunicibalik Devushka bir de ters tutuşla emzirmeyi deneyin. Koltuk altınızdan sol göğsünüzü veriyormuş gibi sağ göğsünüzü verin.
RRR Devushka yarı uykudayken vermeye calis bir de sicaklarda o.sut emilmedigi icin tadi değişmiştir sağın guzelce uykudayken verebilirsiniz arkadaşımda sizin gibi durumdaydi cabalamadi ve şu an bir.gogsu doksanbes beden bir göğsü yetmisbes beden cok üzülüyor o yüzden basindayken onleminizi alin 🥰
Xoxox Devushka canim benimde sag gogsumu emmiyo. Sag gogsumden tazzikli ve cok süt geliyo hoslanmiyo. Elimle biraz sagiyorum akisi normale dondugunde rahat emiyo
Devushka Glitter sağol canm denerim değişik bişey de yemedim sürekli dikkat ediyorum yememe gazlı bşey bile içmiyorum 😔
Glitter Devushka gazli birsey yiyip icebilirsiniz cunku yeseniz de yemeseniz de bebekte gaz oluyor. Bol kimyon ekebilirsiniz yediklerinize. Icecek ise gazli sadece maden suyu faydali, digerleri zaten seker dolu, icmezseniz daha iyi 👌
Elifhfsa Canm benimki de sağ göğsümü emmiyor öbürünü emerken dalınca hemen ceviriyom. Ve ya uyku sersemri onu veiruriyn bide gece en çok onu veiruriyn gündüz emmedi gi için hiç sismedi
Devushka Elifhfsa gece uyandı gözü kapalı emdi bi an gözünü açıp o meme olduğunu anlayınca yine vurmaya başladı 😂 ama kandırdım boşalttı göğsü
Kevserzehra Devushka benimki ikisini de emmiyor agliyor zorla veriyorum. Uyuyunca deneyin uyku sersemi anlamiyorlar emiyorlar