Hayal6190 3 ay önce sağlık ocagına gittik. Doktor bize cocugun 1,5 yaşına gelınce süt vermeye başla dedi. Ee biz şuan bir yaşındayız ama bakıyorum herkes veriyor. Versem ne olacak ki 🧐🧐 niye öyle dedi onuda bilmıyorum
Urasseda Hayal6190 çocuklar a hiç bir şekilde süt verilmemelidir bağışıklığı ni mahvedersiniz sütun fermente olmuş halini verin yoğurt kefir ayran gibi ama süt asla
homosapiens Hayal6190 son yapılan araştırmalara göre 2 yaşına kadar verilmemesi gerektiği bi doktordan duymustum
minicim Hayal6190 doktordan doktora değişiyo olabilir kimi 2 yaş kimi 1 yaş diyor. Ben 1 yaşından sonra yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum 👌🏻
Durukusunannesii Hayal6190 Kızım 1 yaşına gelince süt vermeye çalıştı fakat ısrarla istemedi çok denedik şuan 1.5 yasinda ama süt içmiyo doktorumuza soyledigimde sütün Bi yararı olmadgni süt yerine kefir yoğurt peynir tuketmesni söylemişti .
birprensesinannesiiii Canim eltim vermişti ama.kizi çok kabız oldu sütten dolayı oda kesti vermeyi bence sen doktorunu dinle onun yerine ayran ver demişti doktoru daha sağlıklı hatta demiş 😊
minicim tugbahy6 onları tüketiyo süte de yavaş yavaş alıştırmayı düşünüyorum içmezse zorlamam ileriki aylarda bi daha denerim😇
Asya001 Hayal6190 benim kızımda 13 aylık valla ben 6 ayından beri mis gibi ev yoğurdu veriyorum hemde her gün içine ekmek doğruyorum bazen avakadolu bazen sade daha yararlı daha sağlıklı bence sindirimi daha kolay
Busraata Hayal6190 oglum 18aylik beslenme uzmanina gittik geçen hafta inek sütü veriyor musun dedi bende 3-4gune bir bir bardak dedim eger çok ısrar eder isterse sulandırıp verceksin 1bardaktan fazla verme önermiyoruz inek sütünü dedi.Yine de sen bilirsin ben haftada 1 vermeye başladım.Onun yerine yogurt,peynir kalsiyum kaynağı
mavibozkurt Hayal6190 iki yaşından sonra da beğenip sevmeyebilir tadıni. Çay bardağına yarısı süt yarısı su olarak verebilirsin başlangıçta .