Ser-123 35 günlük bebeğim var emziroyorum.heryerim ağrıyor bi sağlık kabininde dikloron ağrı kesici iğne vurdursam sakınca olur mu?süttn bebeğe bişe geçer mi?hastaneye gidemem 3,5 yasında da oğlum var
Bircicekbirbocekannesi Ser-123 parol at canım hamilelik ve emzirme döneminde sadece bunu kullanabilirsin.
Babe Ser-123 bebegim 3 aylikken agir grip olmustum acilde eklem agrim icin igne yaptilar.ayrica arveles agri kesici ve surup ta yazdi doktor.israrla emziriyorum dedim sorun yok emzirenler icin olan igneden yaptim dedi.cok sukur bi sorun yasamadik 6 ayligiz suan
Alyam2018 Bende bir kaç gündür rahatsızım bugün acile gittim sordum diklaron iğne falan yapsanız olmaz mı diye 11 aylık benim kızım emiyor olmaz geçer bebeğe dedi
Ser-123 Bircicekbirbocekannesi içtim banamısın demedi kemiklerim etim ağrıyor sezeryan oldum belim kopuyor
Bircicekbirbocekannesi Ser-123 sezaryan sonrası arveles veriyorlar aslında sana birşey vermediler galiba.
Oske Ser-123 benimde cok agrim olmustu agrin rahim kuculmesinden olabilir bana oyle dediler oturup kalkamiyodum bicak saplanir gibiydi zamanla geciyor emzirince cagresi yok maalesef