Hillora Bebeğinde reflüsü olan anneler Gastrotuss baby şurubu emzirmeden önce mi sonra mı kullanıyorsunuz?
Kucukhobby Hillora doktorunuz mu verdi benim bebeğiminde reflüsü var ama 2 aylık olduğu için vermedi ilaç
Hillora Kucukhobby önce forumda önerdiler bu şurubu sonra doktorumuz onay verdi emzirmeden 5 dk sonra veriyorum biraz etkisini gördük. Çok kusuyor mu bebeğiniz kilo alımı nasıl?
Kucukhobby Hillora ya yerlere kadar kusuyordu.. öyle böyle değil her beslenmeden sonra kusuyordu. Ben süt alerjisi diyeti yapıyorum 1 aydır. Kusması azaldı baya. Ama reflüden de şüpheleniyorum
Kucukhobby Hillora ama bu belirtilerden biri bile carsa slerjiden şüphe edilir. Hepsinin aynı anda olması gerekmiyor
Hillora Kucukhobby bizdede bunlar var döküntü yüzünde oluyo doktor bioderma krem verdi kullanınca geçiyo alerjiden hiç şüphelenmedi.
Kucukhobby Hillora o zaman süt ürünlerini kesin bi 1 ay bakın geçiyor mu. 3 haftada ancak etkisini gösterir diyet. Hazır ürünlerin içindekilere de bakın çoğu zaman oluyor süt ve süt ürünleri içinde