Linoskosu Kızımın poposu doğduğundan beri mor yeşilimtrak doğumda itlemeye bağlı olduğunu düşünüyorum ama başına gelen var mı
BarlasMomm Linoskosu her bebekte olan birsey. 1 yasinda sonra azalip kayboluyor zamanla. Ben sezaryan oldum benim bebegimde de var.
Sherlockholmes Linoskosu benim de kızımın uyluk kemiğinin orası morumsu bir renk. Zamanla büyüdükçe normale döner heralde bir sorun değildir diye düşünüyorum
Gokgozz MeteNaz ben bunu bebeğim fark ettim ilk başlarda çok kafaya takmıştım bu post karşıma çıktı bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler bilgiler için
Bilinmeyennn Linoskosu o morluklar mongol lekeleridir. Bebeklerde olan bir durumdur. 1 yasinda falan geçiyor benim oğlumun 2 yerinde vardj poposuna ve sırtında
gossipannee Linoskosu bende sezeryan oldum 3 aylık bebeğim var poposun üzerinde morluk var doktora sordum zamanla geçer mongol lekesi deniyor dedi
bulut22_ Linoskosu bizim de bacagında vardı morluk ben de dogumdan sanmıstım ama dogum lekesıymıs mongol lekesi 1 yılda geciyor dedi doktor