Kadersizxww Kızlar akıntı oluyor çok ta kötü kokuyor ilişki esnasında da kokuyor bunun için napmam gerekiyor neyden kaynaklı acaba bu esimdende utanıyorum koku olduğu zaman 🙄
ikizerkekannesi Kadersizxww mantar olabilir bende de koku olmuştu bir ara doktor fitil vermişti mantardan kaynaklı demişti fitille geçti ve 5 yıla yakındır tekrarlamadı
Nurselihiranur Kadersizxww 1 lt suyu bir anda içmeyi dener misiniz bir de. Susuzluk kaynaklı bakteri üremesi ve günlük ped kullanımı ayrıca pamuk olmayan iç çamaşırıda koku yapar.
Kadersizxww Nolurbisakinles eşime söylemek istemiyorum neden kadın doğuma gidiyorsun derse utanıyorum çünkü
Tofki Kadersizxww iliskide o kokuyu fark etmiyor mu esin? Mantar olmussun eczacidan mantar icin fitil ekstra krem isteyebilirsin. Gecmezse kadin dogumcuya git esinden utanacagin bir sey degill. Her kadin yasiyor bunu merak etme
Nolurbisakinles Angels iltihap ciddi bişe. İlişki esnasında devamlı yasaman iyidir çözüm bulmaya calısman. Utanılacak hiçbişe yok her kadın yaşıyodur bu durumu.