Mavisanasi https://instagram.com/mustafayagizanefesol?utm_medium=copy_link 4 yaşında ve son 1 ayı var lütfen yardimci olun
Ayazmom1 Mavisanasi yaa gerçekten çok üzülüyorum bu hastalığı taşıyan bebeklere fitre paramızı sma hastası bebeklere vermek istiyorum ama eşimin aylığını bekliyorum siz isterseniz iban paylaşın belki yardımcı olanlar çıkar
Kizannesi92 Mavisanasi SMS attım şimdi lütfen görenler SMS bağışı yapsın hiç değilse gördüğüm çoğu bebeğe SMS atıyorum ben lütfen duyarlı olalım 🤲
Mavisanasi Anneler lütfen kendinizi yerine koyun anne her gün acılar içinde lütfen susmayin duyurun bu yavrucagin son 1 ayi kaldı 1 ay sonra kampanyası bitiriyor
Mavisanasi Ayazmom1 iban profilde paylaştığım linkte var benim de maddi durumum yok elimden geldiğince paylaşarak destek olmaya çalışıyorum
Mavisanasi Neden kimse bakmiyor ki illa kaynana postumu açalım burda bu yavrucak son demlerini yaşıyor
Mavisanasi Kizannesi92 ellerine sağlık abla Allah razi olsun sms attığınız ekran görüntüsü alip sayfaya mesaj atarmisimiz