Esbu Bebeğim 6 ay 13 günlük 1 ay önce ek gıdaya başladık şimdiye kadar alışması gerekmiyor mu ? Kaşığı ağzına yaklastirdigim anda ağzını kitliyor iki kaşık yedirmek bir saat sürüyor resmen kafayı yiyecegim ne yapmam gerekiyor artık şaşırdım
2209 Esbu yemeklere Baslamadan once aç oldugundan emin olun. Uykudan kalkti.mesela 1.5 2 saat gecsin ustunden birde.oyle.deneyin. arada.emiyor.mama.iciyorsa tok olabilir. Birde.sebzelerin icine anne sütünüzden biraz koyun. Oyle daha cok yiyiyorlar
Bisracinarkartal Esbu cnm ek gidaya daha yeni başlamış olmalısın muhtemelen Daha tadimlardasin ne kaşık kaşığı adı üstünde TADIM 😊 bebeğinizi zorlarsaniz alışkanlık eder tadımlık şeklinde gidin yemiyorsa artık tadim saati bitmiştir.
GzmEyll Esbu aynı sorunu yaşıyorum 7 aylık olmak üzere ve ben işe başladım biberon da tutmuyor ben gelene kadar aç bekliyor çaldıracağım
Esbu 2209 bu söylediklerinizin hepsini uyguluyorum. İlk bebeğim istiyorum ki yesin o bi kaşık yese mutluluktan uçuyorum. İştahsız seçici olmasından korkuyorum