Yasem12 Bebeğim 2 aylık emziriyorum oruç tutmak istiyorum ama cesaret edemiyorum oruç tutan var mı araniz da ☺️
Mehmetseliminannesiiii Yasem12 benimde bebeğim 2 aylık bende üzülüyorum oruç tutamadığım için ama bebeğim bana muhtaç ve su icmesem yemesem sütüm olmuyor maalesef bebeğimin günahına girmek istemiyorum o yüzden tutmuyorum
Elifinci17 Yasem12 8 nisanda 2 aylık olacak kızım ben tutmuyorum. İlk kızımda 7 bucuk aylıkken ramazan denk gelmişti onda da tutmadım. İlk 1 sene ana öğün anne sütü cünkü. Hamileyken tuttum ama emzirirken tutamadım cok acıkıyorum cünkü dayanamam diye düşündüm
sedaozan Yasem12 ilk 6 ay genelde önerlmiyor canım oruç 6 aydan sonra emzikli annenin kendini deneyerek devam etmesi gerekiyor ☺️
Mihrimahim16 Oruc senin üzerine farz değil bebeğini beslemek ile mesulsun… Kışa tutamadığın orucunu tutarsın canım… İlk önce bebeğin kendini sıkma boşuna…
AzraBolat 2 ay 13 günlük benim de tuttum çok şükür sütüm de yetti sahura kadar bol su içtim hiç sorun olmadı bebisime Allah’ım senin rızan için tutuyorum yavrumun rızkını da senden istiyorum diye niyet ettim 🤭🤗