Cigdemino Kızım 27 aylık covid pozitif. Ateşi vardı 3 gün sonra düştü çok şükür. Sonrasında da hafif öksürük başlamıştı ama bugün arttı sanki özellikle yatarken. Covid öksürüğü kendiliğinde geçti mi sizlerde? Yoksa birseyler kullandınız mı şurup vs?
Seda0651 Cigdemino ben sık sık serum fizyolojik le burnunu temizledim birde calpol dolven dönüşümlü bir hafta kullandım . Burnu hep açık olunca geçiyor günde 4 5 sefer yapın
Edaferhat Cigdemino bizde covıd olduk oglumda 18 aylık hala devam edıyor öksürük 1 ay oldu gevmıyor ozellikle gece cok kotu bısuru ılac degıstırdım ama gecmıyor ……..
Cigdemino Seda0651 ben ateşi düşünce dolven bıraktım kullanmayı. Sürekli sterimar deniz suyuyla burnunu temizliyorum.. inşallah böyle artıp ciğerlerine falan inmez korkmaya başladım
Cigdemino Gmze34 ben ateşi düşünce dolveni bıraktım. Ateş düşürücü şurup dışında bir sey kullanmadınız değil mi? Öksürüğü oldu mu sizde de
Gmze34 Cigdemino rica ederim. antibiyotik duzenli kullandi hemen gecmedi cok kötü değilse film cektirme ılık corba bogazini yumusatti,bal da verdim oksuruge iyi gelir diye
Cigdemino Edaferhat Evet benim kızımda özellikle yatınca öksürüyor. Rabbim yardımcımız olsun çok zor gerçekten. Ciğerlerine iner diye çok korkuyorum
Cigdemino Edaferhat 2 gün önce doktora götürdük ateşi düşmediği için. Ciğerlerini dinledi birsey yok boğazı biraz kızarmış dedi sadece. Karantinası bitsin kendi doktorumuza da götüreyim en iyisi sağolun
Cigdemino Gmze34 Bize de acile gittiğimizde boğazı biraz kızarık diye antibiyotik verdi 3 gün kullandım. Yarından itibaren de doğal yollu takviyeleri arttırayım geçmezse karantinadan sonra kendi doktorumuza götüreyim en iyisi.. inşallah bizim de geçer bir an evvel. Size de çok geçmiş olsun bu arada 💐 tekrardan çok sağolun🙏