Busakdu Selam arkadaşlar , bebeğim sünnet olacak bazı yerler emla krem kullanıyormuş. Uygulayan Doktorlar da varmış. Nasıl uygulanıyor , uygulattıran var mı bilgi verebilir misiniz lütfen
MutluYaprak Busakdu biz uygulamıştık emla kremi sürüp 15 dk mı 30 dk mı ne beklemiştik tam hatırlamıyorum sonra iğne yapmışlardı
avcugul Busakdu Hemşire sürmüştü bizimkini yarım saat kadar bekletiyorlar.uyuşturuyo biraz iğne vurulurken daha az acı hissetmesi için.
Elifkskl Busakdu bizde uyguladık 1 saat önceden sürdük doktor gelince kendi tekrar sürdü biraz daha bekledi ve iğneyi yaptı
Busakdu MutluYaprak peki doktor mu önerdi onu yoksa kendiniz mi yaptınız , bir de çok ağrısı oldu mu ona rağmen
Busakdu MutluYaprak bizimkisi devlet hastanesi krem de biraz pahalı bi krem ya yapmayabilirler , kendim uygulamak istiyorum o sebeple. Acaba neresine yaptılar kremi tam olarak
Busakdu Elifkskl bende öncesinde kendim uygulıyım o zaman eğer orada uygularlarsa tekrar sıkıntı olmaz. tam olarak neresine sürdünüz acaba kremi ve miktarı ne kadardı
MutluYaprak Busakdu biz kremi Küçük tüp olarak aldık hepsini pipisine ve yumurtalıklarına sürdük pipisini üstünede sürün kasık bölgesine