Emeel Kızlar emziren anneler için ramazanın ilk günü nasıl geçti ? Ben korkuyordum açıkcası dayanamam diye güzel geçti çok şükür. Açlık değilde daha çok susadım bugün. Sizin nasıl geçti ?
[silindi] Emeel çok şükür fena değildi susadım bunu fark edince emzirmedim ek gıdaya ağırlık verdim sadece öğlen emzirdim
Kralkralice Emeel ne acıktım ne susadım sadece baş ağrısı sabahtan hala devam ediyor bu durumu yaşayan varmı birde yemek kokusuna gelemiyorum migdem bulanıyor
Azra34 Kralkralice bende aynı böyleydim bugun dayanamayacak bas agrısı ve mide bulantısı yemek bile yiyemedim dogru dğzgün😔
Zeliha27mira Emeel çok zor geçti iki çocukla küçüğüm sabah 7 de uyandı sürekli mızmız zaten büyüğün ateşi çıktı akşama kadar onlarla uğraştım açlık en çok vurdu bana .
Tazeanne08 Emeel ben de adetliyim zaten ama bitince deneyim bi diyorum bebeğim 5 ay 25 günlük ek gıdaya henüz başlamadık besin alerjisi var oğlumda başladığında çok çok yemeyecek tadımlık nasıl olacak merak ediyorum sabah 7 de uyanıyor gün içinde çok az uyuyor zaten nasıl olacak bilmiyorum
leopar Emeel 2 çocukla 7 de güne başladım zor yorucu ama çok şükür açılmadım son saatler hariç bide susadım 🤷♀️
Emeel Tazeanne08 ek gıda çok iyi geliyor gerçektende. Eğer başlamadıysanız bi deneyin baktınız olmuyor zorlamayın bence bende olsam öyle yapardım şu an yemek veriyorum diye rahatım. Zaten dinimizde anne zorluk çekiyorsa önermiyolar
Bebegim_28 Emeel geçen sene 5 aylıktı kızım oruç tuttuğumda son bi saat zorlanırdım, cok rahat tuttum çok şükür.. Bu sene 17 aylık, emiyor hala bakalım bugün başladık sorun olmadı 😊😊