Esra_Deva Kızlar ıspanak, brokoli, karnabahar, kuzu ciğer, somon.. Bunların tadımları için pişirmeyi nasıl yapmalıyız? Hepsi diğer sebzeler gibi haşlanıp mı verilmeli? Sizler nasıl yaptınız?
Deletedmom_101 Esra_Deva ben mesela brokoli haşlayıp üç gün tadım yaptırdım sonra havuç öyle öyle üç gün tadım yaparak eger bişey çıkamadıysa alerjik . Havuç kabak beraber haşlayıp verdim eti veya kıymayı patates yemeğinin içine küçük küçük katıp verdim
Deletedmom_101 Slm1122 ıspanak tattırmadım 7 aylık olduk bende pankek yapmayı düşünüyorum acaba ilk tadım mı yaptırayım direk pankek mi sizce
Esra_Deva Deletedmom_101 kıymayı çorbalarına katarak vermiştim ilk başta tek başına tadım yaptırmamıştım. Ama özellikle brokoli ıspanak ve ciğer tek başına tadım olmalı dedi orada kafam karıştı. Hadi sebzeleri haşladık ciğeride mi haşlamamız gerek 🤷🏻♀️
Esra_Deva Deletedmom_101 işte dün kontrolde doktorumuz diğer sebzeler gibi tek başına tadım yapılmalı dedi kafam karıştı benimde. Sanırım haşlayıp zeytinyağı ile vermemiz gerek tadım aşamasında
Slm1122 Deletedmom_101 pankekin içindekileri tadımladı mı canım ben pankek olarak vermeyi düşünüyorum bilmiyorum ki olur heralde
Deletedmom_101 Esra_Deva ıspanak brokoli tek başına haşlayıp verdim ama ciğer kıyma konusunu bilmiyordum bana da ufak ufak yemeklerin içine katabilirsin dedi ay aman bunlarında hepsi ayrı bişeyler diyo 😂