Ruzgarperisi Merhaba. Kızlar bebeğim 2 aylık.ben adet oldum. 1subat doğurdum.dun yani 1 nisan adet oldum. Böyle erken olması normalmi acaba?? Çok az oluyor ama .eskisi gibi değil. Bide korunuyorum. Hamile kalmam dimi
Tuba Ruzgarperisi Korunuyorsanız olmazsınız 😊 tabi bazen kaza falan oluyor dikkat edin. Adet olmanız da normal. Bazıları 1-2 sene olmuyor, bazıları ise hemen kırkı çıkar çıkmaz oluyor🤷🏼♀️
Sevimliayicik Ruzgarperisi Ben kırkım çıkınca hemen adet görmeye başlamıştım yani olabiliyor gayet normal😊 korundugunuz sürece kalmazsınız ama korunmazsaniz hamile kalmaya çok musatsiniz şuan hemen kalabilirsiniz
aselinannesiiiiiiii Ruzgarperisi bende doğumdan sonra 3. Ayında oldum 3 gün oldu olalı ama baya geliyor benim ki bende merak ediyorum sebebini erken olmuşuz ama benim ki çok fazla geliyor
Ruzgarperisi Tuba evet bende şaşırdım böyle erken olunca. Genelde bir kaç ay sonra oluyordu adet. Bende erken geldi. Evet en az 1 sene hamile kalmak istemiyorum. Geri çekilmeyle eşim korunuyor. Hiç kaza etmedik şimdiye kadar 🙂
Ruzgarperisi Tuba İlacla korunmak istemiyorum. Tekrar bebek isteyecegim için spiral taktirmayi düşünmüyorum şimdilik. En iyisi geri çekilme yöntemi. İnşallah kazaya kurban gitmem 😅
Tuba Ruzgarperisi ne zaman yine bebek istediğinize bağlı. Eğer bir kaç sene düşünmüyorsanız spiral mantıklı olabilir
Ruzgarperisi Tuba önümüzdeki kışa kısmet olursa tekrar dusunucem. Rabbim yavrularımızı korusun. Güzel yazılar yazsın 🤲
Baysey Ruzgarperisi siz bilirsiniz fakat doktorunuz söyledi mi bilmiyorum 18ay önerilmiyor,rahmin toparlanması vücudun kendine gelmesi anca oluyormuş.
Ruzgarperisi Baysey Hayir söylemedi canım. Biliyorum hemen kalinmamali . Ama eşim ikinciyi de hemen istiyor.ben biraz beklemek istiyorum
Ruzgarperisi Sevimliayicik Evet ben çok erken oldum yani 40 bitti 3 hafta falan sonra adet oldum. Çok az oldu ama.belki normal yemek falan yiyemiyordum.hemde 40 gün boyunca kanamam devam etti bende.
aselinannesiiiiiiii GamzeGoktas akıntının fazla olması normal mi acaba? Çünkü çok fazla oluyor normalde böyle olmazdı
anneoldum123 aselinannesiiiiiiii bende kırkım çıktıktan 1 hafta sonra oldum ve benim de baya eskiye göre fazla oluyo
Ruzgarperisi aselinannesiiiiiiii Bende doğumdan tam 2sonra oldu. 1subat doğurdum 1 nisan adet görmeye başladım.ilk gün sadece öylesine akıntı sandım.annem söyledi belki adet oluyorsun. Devamı geldide. Eskisi gibi değildi çok azdı. Hemende bitti.3 güne falan. Adetden ziyade lekenmenin bı tık fazlasi gibiydi .ağrım falan yoktu.