Melek0205 Hayırlı ramazanlar arkadaşlar.. iki gündür dilimde aft çıktı çok ağrı yapıyor. Eczaneden sprey aldım karbonatla falan gargara yaptım ama geçmedi.. bildiğiniz uygulayacabileceğim birley var mı başka?
ikicocukcokcocuk Melek0205 Benim dilimde çıktıgında çay kaşıgını sıcak çaydan çıkarıp üstüne basıyorum bunu 2-3 kere yapıyorum sönüyor dudağımda çıkınca da eczanede bi krem var onu sürüyorum
Lulemom Melek0205 eşimde çok çıkar. Eczanelerde bi ilaç var. Adını unuttum. Kulak çöpü bildiğin. Kırıyosun ucuna ilaç akıyo. Onu aftlı yere sürüyorsun. Acısını geçiriyormuş. Eşim kullanıyodu bi dönem.
Elifinannesiiiiiiiiii Melek0205 canım benimde dilimde beyazlık çıktı acıyordu sirkeli suyla gargara yaptım 3 günde geçti
lilosbebek Melek0205 kenakort diye bi krem var onu kullanabilirsiniz bendede çok yara çıkıyor en iyi gelen o ilaçtı
Mervegem Melek0205 karanfil kaynatıp suyuyla gargara yapın cok iyi geliyor. Bide eczanede bi ilaç var mürekkep gibi mucizevi bişey adını hiç hatırlamıyorum ama bayadır yasamadım bu durumu