Ebrararin Birkullanici mercimek çorbası Kuru fasulye Pilav Yanına etli lahana sarması Salata Şu böreği Peynir tatlısı hayırlı ramazanlar ALLAH kabul etsin 😊
Honki_Ponki Birkullanici soğan ekilcek🙊🙈 bebem küçük😁 bide köy soguk 💨yaa akşamdan kalmıyoruz eşim kendi giderse kalıyor senin gelmene gerek yok dedi büyük kız gidicekti onuda bıraktırdı o yüzden gitmedim 😃
rumeysalbayrakaya Nik_mik_yok maşallah canım biz iki kişiyiz ben o kadar yapsam hep ziyan olur sizin aile genişmiş 😂😍
hayal_perest Birkullanici amin inşallah. Hayırlı ramazanlar 🥰💕 bizim menümüzde nohutlu tarhana çorbası, taze fasulye, tavuk, yaprak sarma var. Tatlı olarak da kıbrıs tatlısı var. Allah şimdiden herkesin orucunu kabul etsin inşallah 🤲🏼🤲🏼
ilyestaa Birkullanici mercimek çorbası, fırında tavuk, mısırlı pirinç pilavı, lahana sarması, salata tatlıyı da eşim getirecek 😂
Liyosunannesi Birkullanici Mercimek çorbası Tavuk şiş Pirinç pilavı Salata Kadayıf Herkese hayırlı iftarlar 🌸
aybikreis Birkullanici Böyle çeşitli menüleri nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar. Ben ramazanda salata ve çorba yeterli diye düşünüyorum her sene ama bu sene salata yapmıcam domates salatalık marul bi salata malzemesine 70 80 veremiyorum. Az önce 3 market gezdim kadayıf haşlamaya şeker bulamadım. Tavuk alayım bari dedim tavuk yok. Moralim bozuldu iyice
Birkullanici aybikreis yani önceden planlayıp yaparsan son ana kalmazsa daha eahat yetişir canım bide kendim de çok şey aramam ben salataya tamamım ama evde birde kocam var 😅
Zeynepalya_ve_annesi aybikreis son güne birakirsaniz oyle oluyor marketlerde zaten kıtlık var gibi somuruyor millet
aybikreis YigtnAnnesi Yapacak zaman ve enerji bulamamaları ayrı maddiyat çok zor ya. Eşimle konuştum bu konuyu da İyi ki 2,5 kişiyiz diye. Ne misafir davet edeceğim ne de davet edene gideceğim. Sofra donatmak lüks artık