acemi_annee-23_ Kzılar. Elimizde biraz sermaye var. Eşim ısrarla iş yeri açmak istiyor ben istemiyorum malum ülkenin durumu. 🤷🏻♀️ Ama eşim çok ısrarcı sizce açmalı mı açtı diyelim ne açsın ne tutar acaba? Yorumlarınızı bekliyorum
maysa-19 acemi_annee-23_ şuan herkes açtığı yeri devretme peşinde.bence az kazan temiz kazan donemindeyiz.riskli yani.bi tanıdık vardı tekel bayii açmıştı anlata anlata bitiremiyordu çok kazandırıyor diye.gecen kıza dondurma almak için girdim bı baktım başka adamlar var.orayi devretmiş bı fabrikada işe girmiş.o bile böyle yaptıysa başkasını düşünemiyorum
Color acemi_annee-23_ Esnaf kan ağlıyor. Kesinlikle kendi işinin patronu olmak güzeldir ama bu zamanda çok zor. Bence yatırım yapın.
Katya acemi_annee-23_ yakın zamanda iş kurmuş biri olarak eşinle kavga et ama asla paranızı bi yere bağlama . Herşeye her hafta zam geliyor ama sen sattıklarına her hafta zam yapamadığın için zarar ediyorsun. Sektör ne olursa olsun berbat bir süreç. Ben gıda sektöründeyim dükkanı kapadım bugün .
Ebrugoktug08 acemi_annee-23_ eşimde bi hevesle açtı bizim büyük bişi değil di ama yiyecek üzerine tost kumru vs ne saati belliydi tatil zaten yok herşey arttı sonunda kapattı hem işinden oldu boş yere boş da masraf yaptık sattık aldıklarımızı ama yinede boş uğraşmış oldu şimdi inşallah işe başlıcak hiç kalkışmayın hele bu devirde saatte para da herşey sıkıntı