Elifinannesii_ Anneler kızımın kafası düzleşmeye mi başlamış ? https://www.hizliresim.com/pab3r45 Yan yatırmaya çalışıyorum. Sırt üstü yatınca kafasını sağa sola çevirmeye çalışıyorum ama hemen düzeltiyor. Uyuyor olsa bile kafasını çevirince uyanıyor. Ne yapmamı önerirsiniz ?
Bilinmeyennn Elifinannesii_ evet biraz düzlesme var. Yanlarına destek koyun çevirmesin. Bende oğluma hep yaptım
yuhumgeliy Elifinannesii_ bana normal geldi tam anlamıyorum ama bilemedim üstte kalsın. Hep sırt üstü yüzü tavana bakacak şekilde mi uyuyor
tenceretavakuskana Elifinannesii_ kac aylık acaba ?4.ayına kadar sekıllenıyo kafa kenarlarına sureklı bısey koyun donmesın bıraz duzlesmeye baslamıs
Babyalina Elifinannesii_ hemen düzleşebildiğine göre hemen eski halinede dönebilir demektir bu üzülme. Burda evetler yazıldıkça girdiğin ruh halini tahmin ediyorum😊 yan yatır ve sırtına boydan boya ya yastık ya battaniyeyle destekle vücudunuda döndüremesin. Ağlarsa pışpışla poposunu vs alışır kısa zamanda şuan davranışlarıda vücududa yönetilmeye çok açık
Ayse252125 Elifinannesii_ evet canım biraz düzleşmiş ama düzeliyor yan yatır bir kaç aya düzelecektir insaallaj