Blge1 Kubragk8 yaa bende şimdi yeni post paylaştım aynı 26.günlüğüz aynı dertten muzdaribiz ya hep huzursuz bebeğim sadece emerken sakin onun dışında hep ağlıyor gaz damlasıda kullanıyoruz ama hiç bi faydası yok😢
Caglarass Kubragk8 Gaz damlası, karnına saat yönünde masaj ve bisiklet çevirme hareketi bi nebze rahatlatıyo. Ama naparsak yapalım bu ağlama sancılar bitmiyo sanırım ya. 15 günlükken başladı 2 ay 6 günlük azalsın diye beklerken artıyo 🥺
Alpylmz2022 Kubragk8 bizde 30 günlügüz aynı şekildeyiz metsil kullanıyoz bazen yarıyo işe bazen yok kakayı da zorlanıyo yaparken gazıda atamıyo acaba metsil mi öyle yapıyo ki bilmiyorum ilk defa kullanıyom
Kubragk8 Blge1 evet evet sadece emerken sakin uykuya da dalamıyor en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor ☹️
Caglarass Esoca38 İlk oğlumda 3 aylıkken bitmişti darısı buna inşallah ya. Ziplatmaktan ne bel kaldı ne sırt 🤦😅 Sanada kolaylıklar diliyorum
Caglarass Kubragk8 Çok zorlandığı zamanlarda ılık su doldurup kovaya sokuyorum belden aşağısını hemen rahatlatıyo o da 🤭 Allah yardımcımız olsun zamanla geçicek