Leylazra Kızım 8 ay 8 günlük 🥰 tonton bir kız maşallah.Bu sebeple öyle atik değil olamıyor tembel😁.Yüz üstü çevirdiğim zaman hemen kendini dönderiyor.Emekleme sizce ne zaman olur.Bebeği böyle olanlar ne zaman başladı.🌚
elaninannesiii Leylazra benim kızımda iri bebekti 8 buçuk aylıkken emekledi 7 aylıkken dönmüştü ilk 😂
Halenur42 Leylazra bizim ki de tosbik ama 7. Ay biterken emekledi her bebek kendine özel daha zamanı var demek ki canım 😊
Leylazra birmelekannesiiio bir anda mı başladı peki Yoksa sinyal verdimi.Benim kız şu an kedi pozisyonunda duramıyor.Sizib bebeğiniz bunu yapabiliyor muydu.
birmelekannesiiio Leylazra yapmıyodu canım bir anda emeklemeye başladı yürüteç kullanıyosan kaldır çok etkiliyor
Mhnds Leylazra böyle emekleme pozisyona alıp yaylanmaya başlıyor sonra 15 güne çekiliyorlar genelde :)
Badehandeyldz Leylazra benim iki çocuğumda tombul ve ikiside 9,5 aylık emekledi yüz üstü getiriyordum karnından tutup ellerini öne attıracak haraket yapıyordum öyle öyle emeklediler
30undabiranne Leylazra bizimde aynı tontik birşey yapamıyor kendini zor taşıyor 🥲 11aylık oldu kendini döndürmeye yeni başladı emekleme hak getire pozisyona geçemiyor kendini taşıyamıyor bende bekliyorum napcak emeklicekmi yürüyecek mi 🙄
Leylazra 30undabiranne yürür direk emekleme ayını geçiyor 😂 tonton bebiş annesi olmak zor hevesler hep yarım 😁