birmelekannesi2 2cocukannesi__ 5ay 1 gunluk olduk bizde 😊 bebeginız ne gbı seyler yapıyor kızlar dönmeye başladı mı
Busemehmetbora 2cocukannesi__ 10 gün sonra 5 ay oluyor. Dun kontrole gıttık bu hafta bebeğie bır sey oldu uyumuyor mızmızlanmalar senebı dişmiş birde dr deır ılacına baslattı sureklı gaz. Süreklı benımle desteksız uyuyan cocuk bu skılde alısır dıye odum kopuyşe🥺🥺
Busemehmetbora birmelekannesi2 3.5 aylıkken donmeye basladı ama yuvarlanma hala yok yatakta yuz ustı kalkıp gerı gıdemedıgonde aglıyor yicem ya😂
2cocukannesi__ birmelekannesi2 tabikide hayır 5 Ay 11 gunluk kucak delisi ve bugün krize girdim aman allahim zaten iyice ağırlaştı 1 tas yemek yemeğe muhtaç kaldım surekli ayakta sallanmak istiyor kalkıp iş gücü geçtim sadecee yemek yemek yahu aşamaiyiruz bu kucak meselesini kanguru alacağım yeter artık 🤣🤣🤣🤣 geç bile kaldım zaten de emme problemi yaşıyoruz sagip veriyorum
2cocukannesi__ Serpil4321 bende kafama göre takılıyorum 😃 yoğurt havuç peyniri çok seviyor balkabak daha ne verebilirim acaba
Asellaa Benin oglumda 4,5 aylık hala dönmüyor yuz üstü egzersiz vesaire yapıyoruz ama hala tik yok ve bu aralar sürekli çığlık atıyor sizce bu çığlıklar. Normalmi kafam artik kaldırmıyor 🤧
Busemehmetbora Asellaa atak olabılır canım yada diş beomde bebegım 4 ay 21 gunluk dr dişler baya sertletmıs defı bırde demır lılacı kullanıyor o da gaz yapıyor
Kumruu Busemehmetbora Vegaferon kullanuyorsanız değiştirin bence içeriği temiz değil bide çok gaz yapıyor
Nefeess Serpil4321 Yukarıda bugün ek gıdaya başladık demişsiniz bu yorumda pütürlü veriyorum ekmeği elimle yuvarlayıp alışsın diye yazmışsınız direkt ekmekle mi başladınız ben mi yanlış anladım
Busemehmetbora Busraocak saglık ocGındakını onermıyolar canım paraben varmıs bunun ıcerıgınde sanırım . Ama gaz yapıyor yanı enazından benım bebegımde baya yapt uykudan uyanıyor resmen