Guler1114 Merhaba kızım sürekli fermuar , çay kaşığı şarj ucu gibi metal şeyleri emiyor engel oluyorum ama onları ağzına sokmayı çok seviyor. Bu bi vitamin eksikliği miydi ? 14 aylık bu arada
Teemo07 Guler1114 benim kardeşim duvar yalarmış, doktor demir eksikliği demiş teeee o zamanlar. Bende toprak yermişim.
Annesinin_kuzusu00 Guler1114 21 aylik kizimda oyle kac defa doktor kan degerlerine bakti bisey cikmadi.Ama eski nazaran birqz azaldi bu huyu.
HBNE Guler1114 kızımda Demir eksikliği var,en düşük olduğu dönemde mutfak dolaplarının kulplarını ve duvarı yalıyordu🥲değer yükselişte şu an,duvarı bıraktı arada kulplara devam ☺️
Bebegimm1 Guler1114 olabilir de tahlil verip baktirin benm bebegimde yapar bunu ama degerleri guzel cikmisti benm bebegim bayiliyor agzina her seyi sokmayi
Sahrabalam HBNE kızımdada eksıklık var ocean kullanıyorum hiç düZelmiyor ne kullandınız acaba bu süreçte doktora Bnde danışıp kullanayım
HBNE Sahrabalam ben de ocean kullandım ama düzenli de kullanmış olmama rağmen 8.1 idi hgb.bu süreçte dr değiştirdik en sok gittiğim dr ocean ve benzeri şeylerin reklama çok açık olduğunu ve asıl dr tarafından reçete edilen ilaçları kullanmamız gerektiğini söyledi 🤭kafam karma karışık oldu benim açıkçası.önce şurup şimdi de toz bi ilaç tavsiye etti onu kullanıyoruz biz🥲
Deletedmom_101 Sahrabalam ocean bende kullandım bişey fark etmedi demiron kullandım kabız yaptı devletin verdiği kabız yapyor şimdi bestiron kullanıyorum bakalım
Deletedmom_101 Guler1114 ay bizim komşumuzun oğlu toprak ve cam yiyordu böyle bardak falan kıtır kıtır yiyordu onun neyi eksikti yada kafadan mı eksikti bilmiyorum 😂 yanlış hatırlamıyorsam ilkokuldaydık o zamanlar 😂
HBNE Sahrabalam yani şöyle de bir durum var,dr un verdiği ilaçları tadından kokusundan ötürü de içmiyor ki🥲ocean ın tadı iyiydi,görünce sevinerek gelip içiyordu.Şu an resmen strese giriyorum ilaç vereceğim zaman