Papatya24 Merhaba anneler 2 ay 6 günlük bebegim var oruç tutmak istiyorum hatta bugün ilk deneyeyim dedim sütte azalma filan olur mh die beslene bilecek mi bebeğim die bakayım dedim sizlerden de oruç tutan varımdır,?
Ozlem2904 Papatya24 bebeğim 2ay 27gunluk tutuyorum ben akşamla sahur arası 3l su içtim sabahta 2 haşlanmış yumurta bolca marul kızarmış ekmek reçel yedim bide anne sütü çayı içtim moms tea e bebek ten almıştım şimdilik iyi gidiyoruz azalmada olmadı
48316ELIZAN Papatya24 56 gunluk bebegim sutum zaten cok az mamayla destekliyorum ve tutmuyorum tutarsam olan sutte gidecek cunku azda olsa ihtiyacim var o süte .
Papatya24 Ozlem2904 benimde suan sıkıntı olmadı tutuyorum acaba araya 1 gün koyup oylr mi tutsam diyorum bilemedim..masaqllqh insaallqh alma olmaz bende sut artırıcı anne çayı felan kullandım gece
Papatya24 48316ELIZAN evet evet sizin az oluyor sa mama ile destek te oluyorsa gönlünüz nasl rahat ediyorsa oyle yapın ilerde tuttulur sateb
Ozlem2904 Papatya24 siz bilirsiniz ama iftardan sonrada süt çayı içersiniz sahurdada güzel beslendiniz m bence ara vermenize gerek kalmaz. Her halukarda sizin kendi karariniz Rabbım kabul etsin amin