Merhaba anneler. Benim kızım 8. Aya girdi ek gıdaya 6 aylıkken başladık önce taşımlarla tarımlar bit8nce de çorba püreler meyveler falan ne verilmesi gerekirse hepsinden tattirmaya yedirmeye devam ediyorumsadece anne sütüyle beslendi 6 ay boyunca tabi ki 6 aydan sonra da önceliğin hep anne sütü ama bunn yanında ek gıdada veriyorum fakat kizim cok istahsiz yanj bircok anneyi takip ediyprum interntten bazen kase kase yediriyprlar. Kahvaltida omlet yanina yogurt tahin pekmez hepsini çocukları yiyor maşallah ama benim kızım kahvaltı da zaten neredeyse ağzını surmuyor yaptıklarıma ana yemek menülerin ide 1 çorba kasığından fazla yemiyor ağzını kısıtlıyor resmen ben zaten zorlaniyorum o istemeyince bırakıyorum vermiyorum ama bu ostahsizlik mi Yoksa zaten nöronal olan buda diğer çocuklar mi fazla yiyor anlayamadım. Eltimin kızıda 9 aylık mesela maşallah eltim kasesini doldurur çorba sabah menüsü tabağı çeşit çeşit zorla da olsa bitirir ona. Ben zorlamak istemiyordum eltûm birwz zorla ver ki midesi buyusun yoksa hep boyle kucuk kalir birsey yemez zayiff kalir deyip duruyor sizce doğru olan ne acaba