kornisontursu Arkadaşlar bişey soracağım sağlık ocağı kan ilacı verdi ismi VEGAFERON günde 6 damla dedi.. bunu ne kadar süre vereceğim acaba onu sormamışım kutu bitene kadar mı? Bilgisi olan var mı?
Motattisemuittur kornisontursu ben de aynısını kullanmaya başladım 1 haftadır 5 damla olarak ama bende sormadım ya illaki kutu bitince kadardır yoksa zaten söylerlerdi diye düşündüm
leopar Motattisemuittur kornisontursu 9 aya kadar veriliyor kiloya göre damla sayısı artıyor siz her gittiğimizde verecekler 🙏🏻9 aydan sonda kan değerlerine bakılıyor ona göre kesiliyor
Adarr kornisontursu 9 aya kadar her bittiğinde gidip onlardan alacaksınız. 9. ayda izlenime Gidiyorsunuz o zaman hemograma falan bakacaklar.
Motattisemuittur kornisontursu canım evet gerekiyor prospektüsünü okumuştum ben iyice çalkalayın diyordu
Flower123 kornisontursu sağlık ocağından verdiler direk çöpe attım içeriği iyi değil sonra ferrum damla aldık doktor kontrolüne gittiğimizde doktorumuz ferro sanol önerdi ben kendi çocuğuma da bundan kullanıyorum diyerek