_alyos Kızım 8 aylık 3 haftadır emekleme çabasında emekleme pozisyonuna geliyor fakat ellerini öne atıp ilerleyemiyor öyle kalıyor benim yapmam gereken bi egzersiz var mı kollarını öne atması için 🤦♀️🤦♀️
Bisracinarkartal _alyos bence kendi haline bırakın zamanla kendisi öğrenir bizler zorladkca bebekler vazgeçiyor
plakayerli _alyos 10 aylık olduk 2 aydır çabalıyordu anca dün attı dizini öne 😀 bugüne kadar sürünüyordu hep
Egeberk _alyos evet ellerini öne attirabilirsiniz bı kaç kez önüne sevdiği oyuncakları da koyun kısa sürede emekler 🥰🙏🙏
_alyos Bisracinarkartal İlerlemek istiyor ama o elleri öne atmak aklına gelmiyor hevesi kaçarda emeklemez diye korkum 😐
_alyos plakayerli Benimkinde sürünmede yok popoyu havaya kaldırıyor kalıyor olduğu yerde sallanıyor 😂
Mavisanasi _alyos ayaklarindan destek verin benim kızımda öyleydi egzersizler yaptırdım 1 hafta içinde emekledi
UmutBey Bir kaç kere ona nasıl yapılması gerektiğini göstrerek destekleyin emin olun hafızaya atıyorlar, önüne ilgisini çeken almak istediği bir şeyleri koyun eliyle uzanma eğilimi gösterir. Zamanla da bunu pratikleştirir bebiş 🥰🌸
Zlm _alyos kendisi ilerliyo ben çok çabaladım ama beni takmadı sonra birgün bı baktım bıraktığım yerde değil 😁 ama uzağına dikkatini çekecek şeyler koyabilirsiniz benimki yaramazlık yapmak için emeklemisti
_alyos Ayaklarından itmeyi ellerini kullanması yönünde alıştırmayı herseyi denedim ama tık yok bakalım dediğiniz gibi kendi haline bırakıcam sanırım 😅