2626 Kızlar bebeğim 22 günlük sürekli eğilerek memeyi aldı mı çıkartdı mı mücadelesi yaşayarak emziriyorum ve tabi burun delikleri kapanmış mı diye bakarak ensemde yumru şeklinde şişlik oluşmuş sizede benzer bir sorun oldu mu ?
Bisracinarkartal 2626 emzirirken makas hareketi yap elinle memene bastır burnu kapanmaz Bende emzir mekten değil ama daha önceden sorun olrk ensemde var oyle bsy
ikikizannesi 2626 ucucncu cocugum boynumda duzlesme oldu oturarak emzirmekten ayagimda sallamaktan uyuyan cocuk doguramadim sonuc ben hep oturdugum yerden uyukluyorum buda boyunda duzlesme yapti bnmde yumru duruyor kambur duruyorum
Krkmzrm 2626 benim bebeğim 29 günlük, aynı sekilde eğilmekten boynum ve sırtım çok ağrıyor ama öyle bi şişlik olusmadi bende
_fatma0666 2626 benimde öyle idi ama artık ben bebeği yastıkta emziriyorum yatiriyorum yastığa bende yanına uzanarak emziriyorum busekilde daha iyi emiyor bebeğim
2626 Bisracinarkartal onuda yapıyorum ama sıpa ağzından çıkarıyor memeyi sürekli ondan mücadele halindeyiz hep kafam önde 😂
2626 ikikizannesi ayyy bende dik durmayı unutmuşum valla eşim dün sırtıma destek oldu dik durdum kemiklerim ağrıdı onlarda unutmuş dik durmayı 😂alıştırmam lazım kendimi tekrardan çok salmışım demek ona da ayrıca üzüldüm zaten lohusalık çok zormuş bide bu ağrılar çıktı
2626 Bisracinarkartal ayyy onu hayatta yapamam beşiğindeyken bile nefesini kontrol ediyorum sürekli yatarken emzirmeye korkarım boğazına kaçarsa falan diye
Prensesimmmm1 2626 memeni tutarken sakın makas şeklinde tutma hem çenesi yoruldu için ağzını çabuk çeker hem senin canın yanar. C şeklinde tut canım bebek sana yaklaşsn sen dik doğru konumda otur. 22 günlükmus daha zamanla alıcaksınz annesi😊