Dilaraaaaaaa benim kızımda çok öksürüyordu kan tahlili vermiştik burnu açıldı hastanede serum fizyolojik yaptılar evdede yapıyorduk ama hastahane ortamının makineleri daha tazyikli ve güçlü olduğun dan rahatladı burnu serum yemiştik bide . Ayriyetten alerjik şurup burun spreyi nebulizatörle hava verdik 3 tane de iğne yazmıştı doktorumuz o kadar iyi geldi ki hemen toparladı gerçekten çok öksürüyordu öldürürken boğulurcasıns çok şükür geçti gitti . Size tavsiyem eğer geçmiyorsa başka doktora gitmeniz çünkü bizde başka bir doktorun verdiği şurup daha çok öksürük yapmıştı sonrasında gittiğimiz şimdiki doktorumuzun sayesinde iyi olmuştuk . Şuan benim kızımın da burnu tıkanık hatta az bir öksürük yaptı hemen burnunu temizledim yanına soğanın üstüne karanfil batırıp koydum benim bile burnumu açtı sabaha kadar zeytinyağ sarımsak karışımı biliyorsunuzdur onu yaptım oda iyi geliyor . Ve bir tutam ıhlamur , yeşil elma kabuğu soydum çekirdekli yerinden bir tutam kestim attım 1çay kaşığı zencefil, tarçın atıp kaynattım . Ilındıktsn sonra da biberonuna biraz bal biraz limon sıkıp içirdim o da çok iyi geldi tavsiye ederim