Hsniye7 Kzlar bebegim 4 aylım vesadece anne sutüyle besleniyor.oruç tuttum bugün rabbim kabul etsin oncellikle hepimizinkini.teredutlu kaldım normldede fzla yemek yemiyordum ama cok su iciyordum.oruc tutmam gerekiyor mi.etrafimdaki insanlar oruc tutman lazim dior kız çocuklarnda tutuluyormuş falan.şuan gunaha giriyormuyum sütüm olur mu bilemedim 😏🙄
Deletedmom_21 Hsniye7 ne alaka ya tutman gerekiyir diye birde kiz cocuklarinda tutuluyormus diye millete bakma bugun tut bakalim kendini nasil hissedeceksin sutunde azalma vs olacak mi ona göre devam edersin ama rabbim azaltmaz merak etme aksine cogaltir birde pozitif dusun boyle sutum azalır mi dersen azalır
Nlgn16 Hsniye7 canım bunlara inanma hepsi cahil uydurması diyanetin sayfası var orda bütün sorularına yanıt bulabilirsin oruç tutmaya gelince ben geçen sene kırkım çıkmamıştı tutamadım bence sen bugün dene yarın için ona göre karar verirsin Allah senin neden tutmadığını biliyor gönlünü ferah tut 😇
Kereminannesiii Hsniye7 kız çocuğu erkek çocuğu yok bunun hala bu kadar cahil mi bu insanlar 😶 bebeğiniz daha küçükmüş bugün niyetlenmişsiniz durumunuza göre bakın devam edersiniz veya etmezsiniz. Hamile ve emzirirken oruç zorunluluğu yok bu süreç bittikten sonra kaza edersiniz ☺️
Karanfil06 Hsniye7 Geçen sene benim de 4 aylık olmamıştı 13 gün falan tuttum sonra sütüm azalmaya başladı bıraktım. Hemen olmasa da belli bir gün sonra azalmalar oluyor kesinlikle
Hsniye7 Deletedmom_21 aynen doğru.su icme alışkanlığım çok ssbah uyaninca neredeyse su icecektim.allhm yardim etsin ve kab etsin
Haffuse Sacmalik, kiz cocugunda tutulur da erkekte tutulmaz mi… Benim kizim 2 aylik anne sutuyle besleniyor, tutamiyorum ben,
Egeberk Hsniye7 bende teredduttte kalmıştım bide bebeğim 7 aylık yemek değil ama dediğiniz gibi çok fazla su tüketiyorum ama tutmadım sütüm zaten azalma başladı bide oruçla tamamen gider diye korktum
blue5 Hsniye7 ben de tuttum. Allah oruclarimizi kabuk etsin. Ama siz onlar dedi diye değil kendi kalbinize bakarak tutun.
UmutBey Benimde 2 ay 17 günlük bebeğim , gece kalktım yedim ama daha niyetlenemedim. Bir yandan sütteki besin değeri azalır mı diye düşünüyorum bi yandan migrenim vurur mu diye düşünüyorum. Çok susanıyorum ve normal oruçta iki üç gün başta yatıyordum hani Vücut alışsın diye ama bebek ile ne mümkün öyle yatmak. Düşünceliyim hala niyetlenmekte 🤦🏼♀️