Nlgn16 Gizem51 ben de olmuştum canım bazen düzenli bazen düzensiz oldum ama her ay oluyorum bebeğim 13 aylık olacak inşallah ne için sormuştun?
Gizem51 Bende oldum sanırım bugün kırkımız çıktı kanama oldu tekrardan anlam veremedim şu an ama sanırım adet oldum
Gizem51 Nlgn16 40ımız yeni çıktı artk akıntı gelmiyordu bugün kan gelmiş tekrardan anlam veremedim bana herkes uzun süre adet olunmuyor genelde demişlerdi o yüzden sormak istedim
Nlgn16 Gizem51 yok canım bana da herkes öyle dedi de herkeste farklı oluyor iyi yönden düşün her ay hamile miyim diye düşünme derdin yok bir de sütün falan azalır diyenlere inanma herkes kafasına göre uyduruyor 😅
Nlgn16 Gizem51 yok canım hiçbir şey olmuyor ben de çok üzülmüştüm sütüm kesilecek demişlerdi 13 aylık olacak bebeğim maşallah diyeyim hala güzelce emiyor herkes bir şey uyduruyor 😅
Gizem51 Nlgn16 Bi de şey sorcam normal sütyen takmaya ne zmn başladınız şu an penye sütyen takıyorum Bn 40 günlük bebeğim diğerini denedim sütüm geriledi
Nlgn16 Gizem51 ben hala takmıyorum canım büyük ihtimalle sütten kesince takarım çünkü dediğin gibi sağlıklı olmuyor 😊