Ozlem2904 defne211021 bebeğim 3aylik ve huysuz biraz o yüzden 2 günlük yapıyorum yemekleri, dünden biber dolmasi ve şehriye corbasi var yanına bide salata ve yogurt koycam inşallah
Herkescokitici defne211021 bnde demin bulaşıkları makineye dizerken onu düşünüyordum 😂😂😂😂tavuklu çökertme kebabı yapcam salata eşim pirinçsiz yapamaz bide pirinç pilavı
Annem-33 Ozlem2904 oruç tutacak misiniz ?benim bebegim de 3 ,5 aylık tutsam mi kararsız kaldım doymuyor bide bebegim
MaviPanterAnne defne211021 mercimek çorbası etli nohut pilav salata😁 aslında fırın tavuk yapacaktm aöa eşim geç gelince heryer kapanınca menü değişti ilk iftar ilk misafirim kaynanamlar gelecek hayırlısı olsun. Rabbim hepimizi bayrama çıkarsın inşallah
Duyulurum Keremceylan Ssssraa GGmerve Davet yorumlarını gördükçe içim ürperiyor. İki ramazandir yasaklar vardı malum kimseyle gidip gelme olmuyordu. Bu Ramazan biri çağırır diye ödüm kopuyor 🤦🏻♀️ çocukla iftara misafir ağırlamak hiç düşünemiyorum nasıl olur 😐 hayırlı Ramazanlar bu arada 🌺💜
Noname21 defne211021 her gün 1 sinrakinaksami ayarlamaya calisicam yarın etli kuru fasulye bulgur pilavı cacık yapacağım corba karar veremiyorum