tosbikannesiiii kızlar 1 yaşına girdi oğlum 11 12 kilo arası boyunu bilmiyorum 11 aylıkken 76 cmdi. Lc wakikide indirimde desenli gömlekler var sizce bedeni ne almalıyım komşum 24 36al dio. ama bosbol olurmu bilemedimmm alıp kullanan varmı
Giraysmom20 tosbikannesiiii 18 24 daha doğru olacaktır, geçen yaz oğlum 14 kilo 15 aylıktı 24 36 ay aldım şuan 25 ayını dolduracak geçen yaz aldıklarım hala bol ve oluyor
Bebegimm1 tosbikannesiiii 24.36 biraz bol durur 18 24 tam olur ben 24.36 aliyorum 12 kusur kilosu hafif bol duruyor
Giraysmom20 tosbikannesiiii Salaş olanlar olur ama dar kalıp olanlar vücut yapısına bağlı, 24 36 çocuğun üstünde şuan çuval gibi durur muhtemelen
Bebegimm1 tosbikannesiiii bende oyle almak istiyorum ama hamilelikde bana ders oldu boşa para verip giydirmedigim oldu.o yuzden hep ayina uygun aliyorm en basit gecen sene havalar sogudugunda 3 yaş mont aldim suan o mont biraz zor oluyor 2 alsaydim kışı geciremezmisim dedim.😁
150421Elis tosbikannesiiii çook bol gelir benmde kızım 1 yaşına girecek 12-18 ay alıyorum o bile çok hafif bol geliyor
ikicocukluAnne_ tosbikannesiiii 24 36 alın bence yıkanınca da hafif çekiyor bende aldım güzel hem rahat oluyor üstelik 10 kilo öyle çok bol durmuyor seneye de giyer