Balbocegi Streptekok eşimle bana kalsa sahursuz tutacağız da, oğluşuma mecbur hazırlayacağım. Patates kızartması , kahvaltılık
Cihangiriinannesii Streptekok Klasik hafif çay sofrası. Haşlanmış yumurta , domates, peynir ,zeytin, kahvaltılık sos, kaymak , bal. Hafiften başlayalım sıkıldıkça börek çörek de yaparız inşallah ☺️Sizin menü nasıl?
Streptekok Cihangiriinannesii regl’im ben bir de emziriyorum. Eşime hazırlayacağım lavaş tost yapicam birde kahvaltılık:)
minabebek Streptekok çok şükür bu Ramazan’a eriştik Allah öncelikle şifa bekleyenlere şifa darda olana nefes huzur versin 🤲🏻🌸 hafif kahvaltılık çay bolca su 😁 herkese hayırlı huzurlu vakitler mutlu bereketli sofralar olsun ağızlarımızın tadı hiç kaçmasın 🌸🌸🌸hayırlı ramazanlar 💓💐💐💐💐
Streptekok minabebek Amin canım insallahh.Allah şimdiden kabul etsin tutulan oruçları, yapılan ibadetleri🤲
Ssssraa Ben kuymak dedim, eşim kıyma kavurma istedi. Sonuç olarak kıyma kavuracağım, kahvaltılık ve çay eşliğinde
Leylaa_ Streptekok börek haşlanmış yumurta yeşillik salatalık domates kahvaltılıklar 1 kase de yoğurt